Blombergs Möbler – Fantastisk inredning i Kungsbacka

Sugen på lite “drive in shopping”?

Kör du ofta bil och vill testa att göra lite “drive in shopping” är den här möbelbutiken perfekt för dig.

 

Om du någonsin har vägarna förbi söderut längs E6 ska du hålla ögonen öppna när du har kört förbi Kungsbacka. Där finns nämligen en avfart mot Fjärås där du måste köra av motorvägen en liten stund.

 

Det kommer inte dröja länge innan du ser en stor butik där det står Blombergs Möbler på skylten. Parkera bilen i lugn och ro och gå in in den enorma affären som är sprängfylld med fantastisk inredning. Där kan du hitta massvis med spännande svenska varumärken. Bland annat finner du Swedese, med den klassiska fåtöljen Lamino designad av Yngve Ekström 1956. Du kommer också hitta riktigt snygga grejer från Artwood. Självklart finns ju även vår fladdermusfåtölj Pampa Mariposa som jag tycker du ska sätta dig och vila lite i efter allt strosande i den enorma butiken.

 

Fladdermusfåtölj i Blombergs Möbler

Hitta Den Perfekta Presenten Till Din Värd

Blombergs Möbler säljer även små spännande design detaljer som du inte vill missa. Kanske är du på väg till någons hem söderut? Isåfall kan du säkert hitta en perfekt present till värden här.

 

God glass också

När du har shoppat klart ska du inte åka vidare riktigt ännu. Det finns nämligen en helt otrolig liten glass butik precis bredvid som du inte vill missa. Fråga personalen efter Bräutigams så kommer de peka dig i rätt riktning.

 

Även för dig som bor i Kungsbacka

Om du inte är på väg utan snarare bor i krokarna är det här en perfekt liten utflykt för dig. Tveka inte att ta dig en liten omväg ut hit om du letar efter fantastisk inredning i Kungsbacka.

 

Har du varit här?

Har du någonsin varit i den här butiken? Har du några fina ord att dela med dig av? Skriv dem isåfall gärna här i kommentarsfältet nedan. Jag vill gärna veta vad du tycker om Blombergs Möbler!

Blombergs Möbler

Adress: Fjärås industriväg 2, 439 74 Fjärås, Sverige
Telefon:+46 300 54 11 07

Öppettider:

måndag 10–18
tisdag 10–18
onsdag 10–18
torsdag 10–18
fredag 10–18
lördag 11–15
söndag Stängt

Mer Inredning i Kungsbacka

Om du har tid för en längre shoppingrunda eller om du bor i norra Halland och vill ta en liten shoppingutflykt till Kungsbacka bör du även kolla in följande butiker. Ingen av dem säljer våra produkter men de är väl värda en visit i alla fall.

Cosa Home Stories

Det här är en ruggigt snygg inredningsbutik som du garanterat kommer gilla. Hitta bland annat snygga stolar från Ton och de vackra klockorna från Menu. Anna Karlsson driver den här butiken i Kungsbacka med mycket kärlek och passion för inredning.

Sväng gärna förbi och kika på hennes fina grejer!

Adress: Kyrkogatan 20, Kungsbacka

FB interiör

Susanne och Johan driver den här trevliga inredningsbutiken på Lindens Torg i Kungsbacka. Sortimentet består av både möbler och mindre inredningsdetaljer. Du vill inte missa deras ljussortiment bestående av danska producenter. Bästa stället i stan om du söker ljus helt enkelt.

Adress: Nygatan 17, Kungsbacka

Leave a Comment